Til private

1:1 stresscoaching forløb med mentaltræning
I stresscoachingen bruges specifikke værktøjer til at få stressen ud af kroppen, til at klarlægge hvad, der stresser og hvordan stressorerne elimineres. Ud fra den kognitive samtale laves, efter hver session, en personlig mentaltrænings lydfil, som er et yderst effektiv værktøj til at skabe hurtige og varige resultater, da nye og sundere vaner indarbejdes direkte i hjernen og på den måde huskes og fastholdes.

Pris: 5 sessioner/ 2.975 kr.

1:1 coaching
Én til én coaching er et tilbud til dig, der har et ønske om forandring privat eller arbejdsmæssigt. Det kan være et ønske om personlig udvikling, karriereskifte, afklaring af livsmål, afklaring af værdier, håndtering af livskrise, arbejdsmæssige udfordringer, m.m.

Pris: 1 session/ 625 kr.

1:1 coaching & mentaltræning
I tillæg til coachingen tilbydes mentaltræning. Der laves en personlig lydfil ud fra coaching samtalen, så mentalttræningen er tilpasset netop dit behov og skræddersyet til at opnå dit ønskede mål. Mentalttræningen er en effektiv metode til at sikre fastholdelse hvad end det er en ny vane, forstærkelse af indre værdier, reduktion af angst, overvinde forbier eller personlig udvikling.

Pris: 1 session/ 625 kr.

1:2 coaching med pårørende
Er du stressramt kan det være en hjælp at have en pårørende med til en session, så den pårørende først og fremmest kan få et indblik i hvad du som stressramt gennemgår og hvilken hjælp du har behov for, for at komme ovenpå igen. Den pårørende er således med til en coaching session som lyttende og støttende part. På den måde sikres støtte og opbakning på hjemfronten samt hjælp til at huske og fastholde de nye vaner.

Pris: 1 session/ 625 kr.

1:1 samtale med pårørende
Dette er et tilbud til pårørende til en stressramt. Som pårørende kan det være utrolig svært at stå på sidelinjen og forstå hvad den stressramt gennemgår og hvilken hjælp man kan yde. Under sessionen får du indblik i hvad stress er og hvordan du bedst støtter og hjælper den stressramte igennem forløbet.

Pris: 1 session/ 625 kr.

 

Sessionerne afholdes i Allerød i Nordsjælland eller via Skype.