Udtalelser

“Nina Damgaard får mine dybeste anbefalinger som coach og mentaltræner. Hun udviser et nærvær og ro, der automatisk skaber en tillidsfuld relation. Derudover har Nina en professionalisme koblet op på alt, hvad hun laver. Jeg kontaktede Nina i forbindelse med jobsøgning, og Nina gav mig en værdifuld mentaltræningsfil. Ninas rolige stemme guidede mig i at nå mit mål om at skabe et karriereskift og oprette den mentale ro og overskud. Hvis du søger en dybt professionel og engageret coach, så vælg Nina!”
Kathrine Toft Hansen, Århus

”Jeg har haft et utrolig spændende forløb hos Nina Damgaard. Fra første gang jeg mødte op i hendes praksis følte jeg mig velkommen og godt tilpas. Jeg havde en hel del udfordringer i mit privatliv. En masse tanker og følelser jeg havde svært ved at placere “rigtigt” og handle på. Jeg havde ikke brug for en psykolog til at analysere og tolke….. men en coach der kunne guide mig videre. Det Nina hjalp mig til, var at fokusere på det positive. Jeg fik selv skabt redskaber til at komme videre. Bruger det dagligt og er på meget kort tid kommet langt og fundet den ro og overblik i min hverdag jeg manglede. Er blevet bedre til at lytte til mig selv og mere bevidst om min krops signaler. Giver mig selv lov og plads til at ta mig mere af mig selv. En ny følelse- men en følelse der har gjort at jeg er godt på vej til at “finde mig selv igen”. Jeg vil uden tvivl kontakte Nina igen, hvis jeg skulle få brug for en coach igen. De varmeste anbefalinger”
Tine Bruun, Allerød

”Nina er en ualmindelig god og professionel Coach og Mentaltræner. Nina forstår sig på at være lige så venlig og imødekommende som udfordrende og vedholdende til at Nina nemt arbejder med alle typer kunder og bringer dem videre i livet. Nina er målrettet og ambitiøs, sætter sig mål, både private som karrieremæssige – og indfrier dem med sig selv i behold.” Mitzi Svenstrup, Mastercoach og Partner i EmpowerMind Danmark

 

Kontakt

MindTreat
Nina Damgaard
Hvidehusvej 23
3450 Allerød

+45 52 39 00 25
mindtreat@mindtreat.dk

9 enkle trin

Få bogen KOM STYRKET UD AF DIN STRESS – 9 enkle trin, tilsendt. Samtidig får du frit abonnement på nyhedsbrevet med ekstra materialer, opfølgende, støttende mails, bonusser, viden og indsigt i stress.

Guiden er forklaret trin for trin – så du hjælpes sikkert og enkelt igennem.


Kontakt

MindTreat
Nina Damgaard
Hvidehusvej 23
3450 Allerød

+45 52 39 00 25
mindtreat@mindtreat.dk

9 enkle trin

Få bogen KOM STYRKET UD AF DIN STRESS – 9 enkle trin, tilsendt. Samtidig får du frit abonnement på nyhedsbrevet.

Udtalelser

“Nina Damgaard får mine dybeste anbefalinger som coach og mentaltræner. Hun udviser et nærvær og ro, der automatisk skaber en tillidsfuld relation. Derudover har Nina en professionalisme koblet op på alt, hvad hun laver. Jeg kontaktede Nina i forbindelse med jobsøgning, og Nina gav mig en værdifuld mentaltræningsfil. Ninas rolige stemme guidede mig i at nå mit mål om at skabe et karriereskift og oprette den mentale ro og overskud. Hvis du søger en dybt professionel og engageret coach, så vælg Nina!”
Kathrine Toft Hansen, Århus

”Jeg har haft et utrolig spændende forløb hos Nina Damgaard. Fra første gang jeg mødte op i hendes praksis følte jeg mig velkommen og godt tilpas. Jeg havde en hel del udfordringer i mit privatliv. En masse tanker og følelser jeg havde svært ved at placere “rigtigt” og handle på. Jeg havde ikke brug for en psykolog til at analysere og tolke….. men en coach der kunne guide mig videre. Det Nina hjalp mig til, var at fokusere på det positive. Jeg fik selv skabt redskaber til at komme videre. Bruger det dagligt og er på meget kort tid kommet langt og fundet den ro og overblik i min hverdag jeg manglede. Er blevet bedre til at lytte til mig selv og mere bevidst om min krops signaler. Giver mig selv lov og plads til at ta mig mere af mig selv. En ny følelse- men en følelse der har gjort at jeg er godt på vej til at “finde mig selv igen”. Jeg vil uden tvivl kontakte Nina igen, hvis jeg skulle få brug for en coach igen. De varmeste anbefalinger”
Tine Bruun, Allerød

”Nina er en ualmindelig god og professionel Coach og Mentaltræner. Nina forstår sig på at være lige så venlig og imødekommende som udfordrende og vedholdende til at Nina nemt arbejder med alle typer kunder og bringer dem videre i livet. Nina er målrettet og ambitiøs, sætter sig mål, både private som karrieremæssige – og indfrier dem med sig selv i behold.” Mitzi Svenstrup, Mastercoach og Partner i EmpowerMind Danmark